Ahad, 8 November 2009

Baby in romper contest

Dicatat oleh nurulazham di 12:32 PTG


Contest lagi..!! ~menyempat jektu..padahal nak tulih entry lagi tu..sabo jekla..
hehe..saje jek join, even xpenah menang,apa yg penting?? 'kerjasama....'..
thanks pada kakngah yg menganjurkan contest ni sempena besday anak bujangnya iaitu adeeb...
kakngah ader 3 anak bujang taw!! sy plak 3 anak dare...sedang elok lerr tu...haha....
lagi 1 jgn memain, kakngah jugak adalah tokei kedai taw!
ni la kedai kakngah tuu..
anak2 sy mmg sy suke pakaikan romper...
sbb nampak kemas n senang jek nak angkat budak tu (time baby)..
lagi pulak, xdela terboser jek perut..huhuhu...

sesape nak masuk, leh terjah sini..senang jek syarat2 dia..

Inilah baby sara bersama Lady Bugs rompernye.....






Iffah Maisarah binti Azizul Azham
5 Bulan ++
D.O.B : 23 Mei 2009

Syarat2 kakngah...
1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
    Dah buat..;)

2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
    okeh..udah..

3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
    sudah tentu..Sara baru 5month++
    ( 23 Mei 2009)

4. bermula dari harini hingga 24 nov
    Hari ini bertarikh 8 Nov.. ekekekkk

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
    I follow...

6. pastikan ada link me & kodai me sekali
    Ade dah kat atas tu...

7. juga di bloglist anda
    Ada dah...
   
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
    dedua dah buat...

9. no votes, no slogan
   Chaiyok2!!...;)

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen
      wokey!

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
     beressss....

2 ulasan on "Baby in romper contest"

kakngah on 9 November 2009 10:11 PG berkata...

checked.
hihihi!! blh geng la kite.. 3 hero & 3 heroin...
tak sume org ada sume anak laki
tak sume org ada ank pompuan
unik kn...

gud luck sara...

nurul berkata...

betollah!!
jiran nurul lagi la..anak yg ke-7 baru laki..yg ke-8 pompuan balik...
hehe...rezeki Allah...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez