Selasa, 5 April 2011

Contest Lagi..........

Dicatat oleh nurulazham di 11:26 PTG
Kalau rasa Nasi Lemak ni kretif....silalah LIKE dengan seikhlasnya.... hehehee........
korang pun boleh join sama! tapi kat page Dutch Lady ni, ada pemerhati yang tak bertauliah.....sibuk mencari peserta peserta yang exchange bulk votes...actually ibu agak terkejut juga...belum pun sempat invite kawan kawan untuk LIKE, tiba2 Dutch Lady dah upload and terus ada 31 org yang LIKE pic ibu.... sebab diorang tengok anak burung tu comel kot! :P


Ibu tengok contest ni macam tak ada sambutan....jom lah join sama..siapa tahu, even tak sampai 100votes pun boleh masuk top 20! ada can nak grab GRAND PRIZE!


Feel free to LIKE my recipe.........








5 ulasan on "Contest Lagi.........."

Mama Zharfan on 6 April 2011 2:22 PG berkata...

me dh vote ;) jgn lupa utk my entry --imas traveller contest ;)

BIONIC WOMEN on 6 April 2011 8:48 PG berkata...

alahai..line bodben x berapa gagah utk bukak fb...esok yea nurul..

BIONIC WOMEN on 6 April 2011 8:54 PG berkata...

xleh tgk pengunjung keberapa..huhu..gadjet blog nurul semua x kelaur..gambar pun banyak yg ilang..haha..
bayangkan betapa slownya bodben ku

CatlinaFly on 15 April 2011 10:18 PTG berkata...

dah like..kretip nye..;)

Suhami Ahmad on 28 April 2011 10:46 PG berkata...

ayoyooooo....cantiknya nasi lemak tu...syg je nak makan...hihi

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez