Ahad, 13 September 2009

AKTIVITI MEMBASUH BAJU RAYE ANAK2..HEHEH...

Dicatat oleh nurulazham di 9:52 PG
Fuh...balik2 jek dr umah mak, terus gi kat almari anak2, amik sume baju2 baru diorang utk basuh..
seblom tu snap gambo dulu utk letak dlm blog ni ha...
pastu, siap2 asingkan baju2 yg agak2 boleh melunturkan warnenye..
karang x pasal2 anak2 pakai baju bercop sana sini..
yg paling kene asingkan dah tentu si kaler merah...
selai2 rendam dlm besen utk tau luntur ke tak...
agak2 dah tunggu a few minute tu, tgk x luntur, kire luluslah tu utk dicampurkan dgn bebaju lain..
dan keputusannya, hanya ada 1 baju jek yg luntur..
terus out of list utk basuh..
sampai la ni bersidai lagi dlm toilet..
heheh...sian baju sara...
tapi x pe, dah beli baju lain dah...
meh ler kite tgk baju-baju puteri2 ku ini......

MARROON THEME

~Sara~
~Deqna~
~Fifi~
LADYBIRD THEME
~Sara~
~Deqna~
~Fifi~
BURBERRY THEME
~Sara~
~Deqna~
~Fifi~
POLKADOT THEME
~Sara~
nilah baju yg luntur tuh...so, udah digantikan dgn yg ini....
~Sara~
~Deqna~
~Fifi~
..dan kebanyakkannye hasil dari rembatan dlm blog2 yg jual baju2 baby nih...
jenuh nak dapatkan tema yg sama..
bukan pe..
maklumler...
anak2 aku ni sume gegirl...
so, xla diorang boring bila kena pakai balik baju kakak2nye tuh.....
ada lagi yg x upload ni..
nak cepat...
nak shopping utk last minute...
waaaaaaaaaa...baju raye aku x beli lagik!!!!!!!
skg sume beg dah packing...
nampak gaya bercuti lama lah dr ber'blog'ging nih...
jumaat depan terus balik ke Perak...
maybe about 1 week kot...
kebiasaanny begitu...
tahun ni turn sana plak....
so, kepada semua kengkawan..
Maaf Zahir Batin
dipinta andainya selama berkenalan ada yg tersakit hati atau terasa hati dgn perangai aku ni ha....
wish uols
SELAMAT HARI RAYA!!!!!

0 ulasan on "AKTIVITI MEMBASUH BAJU RAYE ANAK2..HEHEH..."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez