Jumaat, 6 Ogos 2010

Al-Fatihah Buat Adik Noor Afne

Dicatat oleh nurulazham di 8:09 PG
Takziah buat keluarga Noor Afne Nordin, atas pemergian adik beliau Noor Aida Nordin malam tadi..
semoga roh arwah tenang di sana serta dicucuri rahmat..

Arwah meninggalkan seorang suami dan seorang bayi berusia 5 bulan.. semoga suami beliau tabah dengan pemergian isteri tercinta..

Punca : Kemalangan, koma, dan menghembuskan nafasnya yang terakhir pada malam tadi..(Malam Jumaat yang mulia).. Allah lebih menyayangi beliau..Al-Fatihah....


7 ulasan on "Al-Fatihah Buat Adik Noor Afne"

kakyong on 6 Ogos 2010 8:48 PG berkata...

Salam takziah buat Noor Afne sekelaurga...

http://kakyong.com

::Mamalyna:: on 6 Ogos 2010 8:52 PG berkata...

al fatihah, afne kawan blogger ai..

Momma Mia on 6 Ogos 2010 10:01 PG berkata...

Takziah buat Afne sekeluarga.
sebak juga mengenangkan bayi yg 5 bulan tuh.
Sesungguh Allah lebih menyayangi ibunya.
Alfatihah

ieyza on 6 Ogos 2010 1:34 PTG berkata...

Ya Allah....sedih sgt jika meninggalkan bayi yg tak mengerti apa2 tu...semoga keluarga arwah menerima ketentuan ini dengan redha....

Farra Dhelina on 17 Ogos 2010 12:38 PTG berkata...

innalillah..ya allh.. kesian nya kat ank dia..menyusu bdn ke lagi tu?? ya alhh..

takziah pd fmly kak afne..

Afne on 25 Ogos 2010 10:03 PG berkata...

salam.

1st of all, tq bai sudi buat entry psl ni.

tq kwn2.

robbin berkata...

Salam, entah kenapa malam ni aku teringat kat arwah aida. Bukannya aida tu awek aku ke bini jauh sekali la sebab aku dah kawin tapi aida ni adalah opis mate aku. Semenjak arwah takde keadaan kat opis sangat berbeza sehingga kini. Tidak ada lagi seri. Petang hari kejadian aku masih ingat aida marah-marah sebab keje banyak memandangkan seorg lagi senior staff maternity leave. sebelum balik aku tak berani tegur aida seperti kebiasaan sebab muka dia masam. Sampai di rumah dalam lebih kurang 7 lebih bos telepon cakap aida eksiden. aku taklah agak pekara yg buruk tapi apa nak dikata, Allah lebih sayangkan dia. Hancur jantan aku bila joe suami dia dekatkan anak dia yg masih kecik pada arwah yg pada itu terlantar atas katil. Sedih...setiap hari aku doakan aida sembuh tapi dah ajalkan. Aku sentiasa doakan aida dikalangan org yg beriman. Memang beza bila dah takde adik aku seorg ni.....

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez