Selasa, 28 September 2010

CONTEST Teka jumlah syiling 50 sen

Dicatat oleh nurulazham di 12:43 PTG 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Disebabkan soalannya adalah 'Teka jumlah syiling 50 sen'.. 
maka saya nak teka semua sekali jumlah syiling 50sen itu adalah sebanyak 
196 keping....@ RM 98

u'll nak try? jom ke SINI

Khamis, 23 September 2010

ADAM HIFDZAN 1st BESDAY GIVEAWAY by ZuraZari

Dicatat oleh nurulazham di 11:40 PTG 1 ulasan Pautan pada catatan ini


Nama Anak : Iffah Maisarah binti Azizul Azham
Umur Anak : 1 Tahun 4 Bulan



Eh, kenapa giveaway ni saya pertaruhkan pic Sara dengan stereng kereta ye??
nak tahu lebih lanjut?? boleh klik SINI


Sebagai memenuhi syarat, 3 orang 'mangsa' untuk saya TAG adalah....
1. Kak Lelord
2. Eily
3. Mama Zakwan
 

#####################################


Psssttt!!!!..
nak Weego Bottle FREE tak??

U & Me Rayer Together2 Contest

Dicatat oleh nurulazham di 12:08 PG 0 ulasan Pautan pada catatan ini



Me n Hubby



Disebabkan syarat contest ni nak pic yang berdua, maka pic ini telah menjadi pilihan hati..disebabkan En.Hubby adalah satu satunya HERO dalam family saya buat masa ni..eheheheee..kalau nak ambil dengan salah sorang anak dara saya, dah tentu yang lain akan berkecil hati nanti... huhuhu...

Pic diambil pada hari raya pertama (sebelum aktiviti bermaaf maafan bersama keluarga)..sebab tu nampak pic ni okey je, kan..kalau selepas aktiviti bermaaf maafan, lipstik kemana...eyeshadow kemana..betul, tak..?




**Korang ada pic yang berposing berdua duaan x? Bolehla join CONTEST ni!!


##########################################
Oh, Ye...
BabyIbu Giveaway: Weego Bottles  ni dilanjutkan, tau!
cepatla terjah!!!!

Rabu, 22 September 2010

CONTEST LEBARAN SI MANJA

Dicatat oleh nurulazham di 7:14 PTG 6 ulasan Pautan pada catatan ini

  
CONTEST  LEBARAN SI MANJA
Anjuran : As Chubby


NAMA PENUH SI MANJA : Iffah Maisarah binti Azizul Azham
UMUR SI MANJA : 1 Tahun 4 Bulan
STATUS SI MANJA : Anak dara saya.. ^__^
NAMA PENGIRIM : Nurul Baizura binti Basrudin

" Sara tengah mintak ampun dengan atuknya 
coz hari-hari 'pau' atuk suh gi kedai..heheheee" 

Berminat nak join sama??

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez