Khamis, 28 April 2011

Air mata saya mesti mengalir laju bila membaca catatannya.......

Dicatat oleh nurulazham di 2:28 PTG 5 ulasan Pautan pada catatan ini
Welling with tears


Ibu tau dia rindu...
ibu tahu, anak anaknya juga rindu...
setiapkali ada entry terbaru dari Mawar, ibu mesti baca....
sungguh tabah wanita muda itu...
kini membesarkan dua orang anak yang masih kecil...
tanpa suami disisi...
"Sabar Itu Indah, Mawar..."
ungkapan yang sering diperkatakan oleh Allahyarham suaminya, Nafastari...


Masih ingatkah lagi pada berita ini...?
Maut Langgar Kuda
ya, jasad yang maut itulah Nafastari...
suami kepada Mawar...
ibu hanya membaca ketabahan Mawar dari jauh...
walaupun tulisannya tidak menunjukkan keperitan yang di alami,
tapi ibu tau, ia sarat dengan kerinduan..........


Mawar...
"Sabar Itu Indah"



Selasa, 26 April 2011

15 jenis makanan dilarang jual di kantin sekolah

Dicatat oleh nurulazham di 7:57 PG 4 ulasan Pautan pada catatan ini


pix_gal0 
 
Berita Penuh & Sumber Dari : Berita Harian


Selasa, 5 April 2011

Contest Lagi..........

Dicatat oleh nurulazham di 11:26 PTG 5 ulasan Pautan pada catatan ini
Kalau rasa Nasi Lemak ni kretif....silalah LIKE dengan seikhlasnya.... hehehee........
korang pun boleh join sama! tapi kat page Dutch Lady ni, ada pemerhati yang tak bertauliah.....sibuk mencari peserta peserta yang exchange bulk votes...actually ibu agak terkejut juga...belum pun sempat invite kawan kawan untuk LIKE, tiba2 Dutch Lady dah upload and terus ada 31 org yang LIKE pic ibu.... sebab diorang tengok anak burung tu comel kot! :P


Ibu tengok contest ni macam tak ada sambutan....jom lah join sama..siapa tahu, even tak sampai 100votes pun boleh masuk top 20! ada can nak grab GRAND PRIZE!


Feel free to LIKE my recipe.........








 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez