Selasa, 23 Februari 2010

En.Hubby Menyelam, Kami Minum Air........

Dicatat oleh nurulazham di 5:36 PTG
Eh..peribahasa baru pulak kan...??
Kesian en.hubby, dia meeting, kitorang bergasak mandi manda...
gambar gambar tersebut diambil di Air Terjun Tangkak,Muar...
memang sejuk abesss...
sedang elok la dengan cuaca yang panas terik & kemarau buat mase ni...

Sebenarnya tak plan pun nak pergi satu family..
tetibe Kak Wa cakap..
"eh, jom kita pegi skali air terjun tu??"

Erm..betul jugak cadangan tu..
terus sms en.hubby yang masatu kat KL, ada seminar...
en.hubby dengan machonya terus menempah 2 bilik untuk kitorang...(apela kene mengena nak tampah dengan macho tu??...saje jek penyedap ayat...ekekekekkkk)
dapat 1 bilik RM120. Memang berbaloi baloi....

Yang paling seronok skali, Sara...letak je dlm float tu, pandai pulak dia kayuh kayuh kaki dia....sambil gigit gigit pemegang float tu...1st day Fifi dan Deqna macam takut takut nak mandi..first time pergi air terjun, macam tu lah jadiknya....si Deqna siap cakap.."tak nak mandi..udang gigit adik.."..suka hati dia jek cakap ada udang gigit...(memang ada udang pun..)..dia cakap macam tu sebab Fifi sebelum tu kena gigit dek ikan...ada Dr.Fish kat situ..heheh....untuk 2nd day, tak dapat nak snap pic..sebab bateri kamera saya kong...huhuhu.... lepas meeting untuk 2nd day tu, en.hubby dapat jugak join sama mandi manda..melayan dua orang anak dara yang x nak naik ke darat..heheheh...

Layan pic je la yek...


 
 













 
 



















Sara tengah gatal gusi...tu yang jadik lagu tu....


4 ulasan on "En.Hubby Menyelam, Kami Minum Air........"

PapaMama Zakwan on 23 Februari 2010 5:41 PTG berkata...

wah, wah..syoknye!!siap gigit pelampung tu..naseb baek tak pecah..hehehehe ;)

NURUL on 23 Februari 2010 6:30 PTG berkata...

kerje nak menggeget jek sara mase ni...
skang ni tgh demam x berapa aktif..nak berkepit jek ngan ibu dia..huhuhu

Cheno on 23 Februari 2010 8:01 PTG berkata...

wah bestnye satu femily mandi manda.hehehe comelnyeeee sara. ade ek pelampung kecik camtu.
comeyyyyy..

kak, nantila epit update blog k.
sekarang tgh malas. hihi

NURUL on 23 Februari 2010 9:13 PTG berkata...

nurul~epit:tula..org ajak xnak ikot..??

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez